De Praktijk

Voor een professionele voetenbehandeling bent u bij mijn pedicurepraktijk aan het juiste adres.
U kunt het beste een afspraak maken door te bellen op 06-20813633 of een mail te sturen naar info@mpmonique.nl.

‘UW VOETZORG IN GOEDE HANDEN’

Mijn naam is Monique Otten en ik heb een medisch pedicure praktijk in Oude Wetering. Mijn moderne, smaakvolle praktijk is gesitueerd op de begane grond. Er is parkeergelegenheid vlak voor de deur. U kunt bij mij terecht voor diverse pedicurebehandelingen.

Ik wil graag iets voor mensen met voetklachten betekenen, mijn kennis, vaardigheden en specialisaties gebruiken om zo ergere voetklachten te voorkomen.

Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van de risicovoet. Mensen met diabetes mellitus(suikerziekte), reuma, na chemo, de spastische en/of ouder wordende voet, kunnen bij mij terecht voor een voetonderzoek en een voetverzorgingsbehandeling na behoefte. Specialistische technieken zoals;
• het plaatsen van nagelbeugels, bij ingroeiende nagel toepassen Arkada methode.
• het vervaardigen van een orthese, bij drukontlasting van de tenen
• nagelreparaties gel of acryl, worden door mij uitgevoerd.

Het leveren van hygiëne en klantvriendelijkheid heeft bij mij prioriteit. Ik besteed graag aandacht aan uw voeten. Kortom u kunt bij mij een professionele en pedicurebehandeling verwachten, in relaxte en ontspannen sfeer.
Als medisch pedicure ben ik lid van ProVoet, de brancheorganisatie. Ik sta geregistreerd in het KRP van ProCert, het kwaliteitsregister voor pedicures.

Graag tot ziens.